11 September, 2010

Ghayo 2010


Selamat Hari Rayo semuo,, Tahun ni ghayo ala-ala kado yo tapi meriah la jugak...Siap nak buek mini reunion laie ahad ni hah... Morocun dan bungo api tu, memang kurengla tapi Ghayo totap disambut dengan meriah.

09 September, 2010

Esok Ghayo..ari ni last poso 2010

Taun ni kureng la bebudak dan bapak budak main bunga api dan merecun..termasuklah den... Agak eh dah ado kesedaran tentang bahayonyo merecun kot wakakakaka




07 September, 2010

Selamat Hari Raya dari Ese sekeluargo


Osah copek eh maso berlalu.Dah nak ghayo dah ni hah...Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin buek semuo. Harapan mogo poso anda cukup.....


17 Ogos, 2010

Ramadan datang laie

Ramadan datang laie....Memang copek maso berlalu. Peh ni Syawal lak datang laie..cumo duit yo tak datang-datang laie.

16 Ogos, 2010

Dah nak Ghayo dah balik ...

Copek botul maso berlalu...tut tut tut....dah nak ghayo balik... Blog ni punyo gamba Ghayo tahun lopeh ado laie kek senia hah... apo2 pun..ese ucapkan selamat berpuaso dan selamat hari rayo kepada pengunjung2 blog ini.

17 Julai, 2010

Pampe kek Semenyih Sentral

.Pampe kek Semenyih Sentral. Dokek The Store tu yo.Sepelaung dari kodai den. Sajo2 yo bawak bebudak ni kek sini. Selalu tengok yo kalau ado pampe kek tompek lain.

Tinggi oii..Gayat den kojap.
Memang tinggi kalau kito tengok dari ateh. Kocut jugak den wakakaka

 Golak yo kou Dik n Angah..
Tak do bondo dio org takut selain sister ngensot agak eh. Omak eh memang tak kan naik doh.

Terpakso bogi anak eh yg duo worang tu naik sebab ayah eh sibuk nak naik.
Mama tongah bagi token kek Angah.

 Tinggi woooo..Best wooo tapi soram bilo dio begonti kek tongah2 sebab berbuai2. Takut lah tuuu...

Pampe yang digeruni oleh Mama.

Adik Nana yang keriangan.

Bulan ni kek Semonyeh Sentral ado Pampela pulak. Nana manjang ajak ayak eh p sinun yo. Dah tigo kali kito worang poi kek sinun. Malam ni kito naik Pampe yg berpusing tu pulak..pehhh Best la jugak. Tak yak p Genting nak fun and Fair.

Semalam pun poi jugak, tapi dah lewatlah sikit sebob antar akak p tido kek sepital Serdang. Cumo gumah antu yo tak do kek sinun

11 Julai, 2010

Happie BestDay Kakak


Walaupun  dah 10hb ari ni..kito worang tetap yo buek bestday kakak yg jatuh 3 julai maso tu kek PD. Kakak nak tanyo mak ngah dan mak ateh eh..ado hadiah tak??

10 Julai, 2010

sekilas di Reunion SMBK8090 PD

 Tongah mengkondah raptai Masih Aku Terasa kek bilik meeting Bayu bersamo member2 yang lain.Teraso ponting eh Pengetuo time tu jam..

Tongah hari eh sebolum cek in kek Bayu , En Sadin memsponser makan tongah hari untuk Ajk dan member2 yg mari copek.



 




Telematch kek pantai esok eh humang aii gamat ehh.macam2 ado..Man jadi makgso Sumpeh dan Abot waka akakak

SMBK ReUnion 3~4 Julai

Memang Teraso...Humang..walaupun lobih 20 tahun tak berjumpo, tapi tetap meriah bangat. Ajk yg tekon bekojo siang malam dampai tongah malam..Naip Pengetuo Azman (wah naik pangkat), Pn Mamam,Pn Zaihan, En Bulin dan En Ponyu..antara merupakan AJK Tegar yang tak mampu sesiapo menyekat kemaraan mereko ke pintu goll..???? lain macam lak cerito eh ni..macam cerito bola yo pulak..anyway..German den kalah jua akhirnyo..tapi den tetap menjadi penyokong tegar dio orang.

02 Mei, 2010

I-City Shah Alam


Malam tadi lopeh tutup kodai... lebih kurang pukul 8.30 malam, kito worang sekeluarga pi ke Shah Alam menuju ke I-City Shah Alam. Bawak bebudak ni main- main lampu kek sinun.


Kiro best jugak. Tengok pokok berlampu. Ghamai worang time tu. Macam pesta la pulak. Nana ngan Angah main pembaling berlampu kek padang. Ado yg bawak kereto control.Ado yg macam campping. Yg nyato eh..bebudak suko le.



Tiap2 malam bukuk ko..tak tahu la pulak.. tapi yg nyato ehh free... Tapi pembaling dan telingo berlampu tu..kono boli la...










22 Januari, 2010

Aku bukannya superman - Nana Madir

video

Sebuah lagi sedia yg dibawa oleh adik Nana dengan penuh perasaannya. Membawa maksud yg dia bukan superman atau erti kata lain superman bukan macam dia.

Insafilah diri kita yg superman engak bisa nangis...

01 Januari, 2010

2010 datang 2009 pergi..

Copek eh raso eh maso berlalu.. Raso baru laie Eden beronti dari Sony..Ghupo2 eh dah lamo den boghonti. Apa2 pun harapan den..Aiti Komputer tahun 2010 ni akan lobeh meriah dari tahun2 sudah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang Blog

Blog ini merupakan blog keluarga den. Yang berkenaan dengan keluarga den ajo dan khas untuk keluarga den , harap maklum.

Ucapan

Kami sekeluargo mengucapkan selamat menyambut tahun baru pada semua yang mengenali den dan keluargo den umumnya dan kodai den amnyo..Apa azam baru??

Harian Metro: Setempat