30 Ogos, 2009

KFC Pelangi

Lopeh ni sapa datang kek gumah den, den belanjo dio KFC jo. Kaunter pandu lalu pun ado kek situ.

Ebi pun poso.


Tahun 2009 ni melihatkan kegigihan Ebi melawan hawa nafsu makannya dengan turut serta puasa. Lihatlah ketabahan Ebi menjalankan ibadah puasa.



Darwish yang comel

Dik Wish dah jadi Bang Ngah le sekarang. Vid dirakam ketika melawat Indok dan Acuna kat KL. Adik Nana teruk di orentasi kek Bang Ngah.

video

Taman Anggerik dan ada jalan baru.

Sempena Raya 2009 ni Warga Taman Anggerik bolehlah beraya dengan jalan bertar baru sumbangan kerajaan BN ahak ahak ahak.
Duit raya tak de ke??

Besday Kakak yang lalu July 2009.







Walaupun time besday tu tengah sibuk nak pi rumah Paklang yang baru duduk kek Shah Alam, namun kira meriah le tu dengan kehariran Wan dan Atok serta mak cik2 dia yang lain.


Hadiah... biasa le. semua bagi sampai adik Nana pun bagi.

Aiti Komputer Cawangan Bahau









Insyallah... Sept 2009 ni Aiti Caw Bahau memulakan operasinya. Kat Tiara Squeaa (Tak macammana nak ejo eh.) Kodai eh sebolah Jem. Kepada NADY Group, nanti leh kito jemming balik ahak ahak ahak ahak.

28 Ogos, 2009

Zahiril Adzim Kat Maskulin ^_^






Wa...syoknyer...baru terpasan kat shoutbox blog ZA bgtau yg ZA cover majalah maskulin terbaru ni...tadi dh bace secare online...tapi nk kene beli gak nie... ^_^ maskulin pun maskulin la...xkesah pempuan beli....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang Blog

Blog ini merupakan blog keluarga den. Yang berkenaan dengan keluarga den ajo dan khas untuk keluarga den , harap maklum.

Ucapan

Kami sekeluargo mengucapkan selamat menyambut tahun baru pada semua yang mengenali den dan keluargo den umumnya dan kodai den amnyo..Apa azam baru??

Harian Metro: Setempat