29 Januari, 2018

21 Januari, 2018

Pendakian pertama dalam tahun ini BROGA HILL 2018








Lepas gak naik tadi.. Dah hampir setahun tak naik. Last naik 2017 bulan Feb raso eh.. Sekarang naik naik, dio kiro kepalo..kek bawah..masuk jo..dio kato parking free..tapi masuk kiro kepalo..hampeh..dulu parking rm2.00 jo..kok datang berlimo rm5 le kono tol.

Peh tu kek tongah2..kono laie tol..masuk jo..ado pakar lak..Apek tu ngoba an yg kek bawah tu org lain..siut...itu pun ikut kepalo gak..kok berlimo..rm5 laie..total rm10 ler.



Nak bersenam..bayar jo lah.. poi gym pun skg dah rm10 sekali masuk ..yo dak..



Apo2 pun..den sebona eh nak test camera action SJCAM M20 den ni hah... kiro terbaek ler...

12 September, 2017

Aiti Komputer 2017

Aiti Komputer 2017
 Dengan namamu Ya Allah sesungguhnya sey amat2 bersyukur kerana Aiti Komputer masih lagi berniaga dan masih lagi wujud di waktu kegawatan ekonomi yang amat2 toruk di Malaysia skg. Walaupun bergerak dengan pelahan dan dengan tenaga pekerja yang terhad... Sey masih lagi menjalankan perniagaan Fardu Kifayah ini di Komuniti Semenyih.

Semoga Allah lindungi kami dari pekara2 yg tidak di ingini dan semoga Aiti Komputer terus maju ke hadapan...
Perkhidmatan guna komputer dan internet di Aiti Komputer

Aiti Komputer


Aksesori Phone dan Gadjet



Repair area


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tentang Blog

Blog ini merupakan blog keluarga den. Yang berkenaan dengan keluarga den ajo dan khas untuk keluarga den , harap maklum.

Ucapan

Kami sekeluargo mengucapkan selamat menyambut tahun baru pada semua yang mengenali den dan keluargo den umumnya dan kodai den amnyo..Apa azam baru??

Harian Metro: Setempat